The Playbarn Magazine Nasıl Bir Dergidir

The Playbarn, her ay, tüm anne babalara yönelik, içeriği zengin, kaliteli, bilgi dolu, eğlenceli ve interaktif paylaşım ortamı yaratacak bir dergi hazırlıyor.

The Playbarn Magazine'i aylık olarak sayfamıdan online olarak okuyabileceksiniz.

Her ay otomatik olarak e-mail adresinize gönderilecek bu keyifli dergiye ücretsiz olarak abone olabilirsiniz.
Anne babalara yönelik bir içeriğe sahip olan derginin ruhu, her konuyu çekinmeden sonuna kadar tartışabilen, özgüveni yüksek, sorgulayıcı ve gerektiğinde marjinal yaklaşımlarda bulunacak bir yapıda olması.
Alanlarında uzman kişilerin köşe yazılarının yanısıra, çocuk yetiştirmede karşılaşılan hertürlü soruyu ele alıp içtenlikle tartışan köşe yazıları, ayrıca anne, baba ve hatta çocuk gözüyle yaşam paylaşımlarının yer aldığı dergimizde sizin de katılımlarınızın olmasını arzu ediyoruz.

Başarı Hikayeleri bölümümüzde heray belirlenecek konu başlığı ile sizlerin bu konudaki başarılı yaklaşımlarınızın başka ailelere yol göstereceğini düşünüyoruz.
Bunun yanısıra her ay çocuk modasını sizler aracılığıyla takip edip, beraberce trendi belirlemenin keyifli olacağını düşünüyoruz.
Bu bölümümüze herhangi yaştaki çocuğunuzun fotoğrafını göndererek katılabilirsiniz.

Tüm bunlarının yanında çocuğunuzla beraber katılabileceğiniz kültür sanat aktiviteleri, festivaller, tiyatro ve sinemalardan haberdar olacak, yeni çıkan yayınları takip edebileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder